BETAALLINK

De website heeft momenteel wel eens problemen met donaties (hier zijn we druk mee bezig!). Wij hebben ook een open betaallink die wel werkt: https://paymentlink.mollie.com/payment/gfE4n4ernI0q1SAG5IzV8/

Geld overmaken op onze bankrekening kan natuurlijk ook. Het bankrekeningnummer is:
NL13 SNSB 0956 7768 84
Ten name van Stichting Nanginyi te Urk.

Namens ons, onze sponsorkinderen en hun families danken we u voor uw donaties!

DSCF6467-min
DSCF6458-min

BACK TO SCHOOL

 

Back to school, dat klinkt misschien een beetje gek zo in oktober. In Nederland zijn de scholen alweer een tijdje begonnen en in Tanzania zitten we in de laatste maanden van het schooljaar. Toch is deze titel helemaal niet gek. Wij willen namelijk beginnen met een geldinzamelingsactie genaamd Back To School. Op deze manier willen we de komende maanden geld inzamelen, zodat al onze sponsorkinderen in 2023 weer zorgeloos naar school kunnen! De komende dagen zullen wij alle kinderen voorstellen en vertellen wat zij nodig hebben voor het nieuwe schooljaar. Er zijn allerlei manieren om ons te helpen om geld in te zamelen voor deze actie.
Ga bijvoorbeeld naar de webshop en koop een uniform, schoenen, schoolspullen, ondergoed of doneer een fruitpakket of schoolgeld.
Ook hebben wij weer een open betaallink aangemaakt. Hier kun je helemaal zelf kiezen welk bedrag je overmaakt. https://useplink.com/payment/BS0rgNdmyJdryhgGZEU7z/
Ook kun je natuurlijk geld overmaken op onze bankrekening:
NL13 SNSB 0956 7768 84
Ten name van Stichting Nanginyi te Urk.
Zelf een leuk idee om bij te dragen aan onze actie? Wij horen het graag!
Hou vooral onze website, Facebook en Instagram in de gaten voor alles wat met deze nieuwe geldinzamelingsactie te maken heeft. En deel de boodschap vooral ook met vrienden, familie en bekenden. Samen kunnen we het verschil maken!
Nangooye
SAM_0015-min
SAM_0050-min (1)
SAM_0054-min

Zaterdagprogramma

Sinds de zomer van 2019 komen 18 kinderen elke zaterdag naar Nanginyi Nursery School voor een gevarieerd programma van sport, spel en bijlessen. Lees er alles over op deze pagina.

SAM_1270-min
SAM_1244-min
5 - bewerkt

Lokale Kleuterschool

In 2020 begon de tweede groep kleuters op onze lokale kleuterschool. Tien jongens en tien meisjes komen vijf dagen in de week naar school om alles te leren en een goede basis te leggen voordat zij doorstromen naar basisscholen in de buurt. Op deze pagina kun je al onze kleuters zien en daarnaast lezen hoe de kleuterschool begonnen is en hoe het zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld.

Onze Kinderen

Stichting Nanginyi doet er alles aan om 46 kinderen naar school te laten gaan. Wilt u ons helpen om deze (en in de toekomst nog meer) kinderen een beter toekomstperspectief te geven? Doe dan een donatie, koop iets in onze webshop of kijk op de pagina hoe kunt u helpen voor meer informatie!

     Nanginyi

       Lepapayai

     Nemeyei

     Mayon

     Janeth

    Seema

       Sinyati

Upendo

Klik op de foto's van de kinderen om meer over hen te weten te komen!

Sociale Media